IDŐUTAZÁS - Történetek fotózásról, modellekről

Előszó

2019. január 30. - Lukács István Pisti

Néhány éve elhatároztam, ha túl leszek a hatvanon, mármint 60. évemen, akkor nyitok egy blogot, és azt a rengeteg fotó anyagot amit eddig megőriztem feldolgozom a hozzájuk kapcsolódó történetekkel.

Szeretettel köszöntök mindenkit aki bekapcsolódik ebbe az időutazásba.

Mint ezt már írtam a fb. oldalam beharangozójában, hogy sajnos gyorsan elteltek az évek, ami érzékelhető talán legjobban azokon akiket egykor még gyermekként fotóztam.
Ma már Ti is felnőttek vagytok és talán akkora, vagy nagyobb gyermekeitek vannak mint Ti voltatok amikor fotóztalak benneteket.

Hogy ki miért került a fényképezőgépem elé, és miért szeretett volna, vagy lett is modell, esetleg komoly ismerettséget szerzett magának, - ezeket vesszük most velük együtt nagyító alá érdekes sztorikkal és sok-sok fotóval illusztrálva.
Természetesen lesznek megszólaló neves egyéniségek is akik a hazai szépség és divatipar, valamint a modellvilág meghatározó személyiségei voltak, illetve közülük többen ma is a toppon vannak.

Bízom benne érdekes témát göngyölítünk fel, kérlek tartsatok velem, fűzzétek hozzá gondolataitokat, véleményeiteket.

Köszönettel és üdvözlettel: Lukács István /Pisti/

A bejegyzés trackback címe:

https://lukacsistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr8414598824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Révészné Gabi 2019.01.30. 18:01:06

Várom a folytatást!!! :-)
süti beállítások módosítása